Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Terénne kolobežky

Terénne kolobežky

Kolobežky do terénu majú robustnejší rám i bicykle, vyššiu nosnosť a efektívny brzdný systém. Jazdí sa na nich po lesných cestách aj upravených zjazdovkách.

Takú stabilný, rýchlu a pritom bezpečnú kolobežkou je napríklad Worker Entropy 2013. Má nosnosť 120 kilogramov a je vhodná aj pre zjazdové jazdenie. Nezabudnite si do terénu zaobstarať aj prilbu a chrániče kolien a lakťov.

A kam môžete ako kolobežkárov vyraziť v cudzine?

Možností je stále viac. Pekné trasy aj so zvezením lanovkou ponúka oblasť Krušných hôr a Podkrušnohoří. Adrenalínovú zábavu na kolobežkách zažijete aj v podhorí známeho hradu Bouzov. Lesné a poľné cesty Vysočiny vyznávačov tohto športu aj jej krás priamo vyzývajú.

A nudiť sa určite nebudete ani v Offparku Sušice - prvým voľnočasové outdoorovom centre na Šumave. Päťkilometrovú zjazd na terénne kolobežke zo Svatoboru, ležiacom v nadmorskej výške 845 metrov, s prevýšením 370 metrov, pre vás bude zážitkom na celý život.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky